CAPRESE 65:-
Tomat och mozzarella
BRUSCHETTA 65:-
Rostat vitlöksbröd med tomater och basilika
MIXBRUSCHETTA (stor) 110:-
Rostat vitlöksbröd med tomater, basilika, hemlagad solrospesto och mozzarella
PLOCKTALLRIK 120:-
Prosciutto, salami, mozzarella, Brieost och oliver
RÖDBETOR MED CHÉVRE 110:-
Ugnsgratinerad chèvre med rödbetor på en skiva levainbröd. Riven pepparrot, honung och pinjenötter
TIGERRÄKOR 120:-
Chilifrästa tigerräkor (ASC cert.) och hemlagad solrospesto på salladsbädd
SKAGENTOAST 130:-
Skagenröra på smörstekt levainbröd
RÄKCOCKTAIL 130:-
Handskalade räkor, mango, tomat, lime och sallad
LÖJROMPIZZA 140:-
En liten pizza bianco med mozzaralla. Toppas med löjrom, västerbottenost, crème fraiche, rödlök och dill
SALLAD
LAXSALLAD 195:-
Ugnstekt lax serveras med bulgur, sallad,
cocktailtomat, rödlök, oliv, olivolja, soltorkad tomat,
italiensk hårdost och limecrème
RÄKSALLAD 195:-
Handskalade räkor, mango, tomat,
lime, limecréme och sallad
PASTA
KYCKLINGPASTA 190:-
Färsk bandpasta med hemlagad solrospesto,
grillad kycklingfilé, bladspenat, cocktailtomater,
italiensk hårdost och valnötter
PANZEROTTIPASTA 190:-
Färska pastakuddar fyllda med Karl-Johansvamp
och ricottaost. Serveras med svampsås,
tomat och italiensk hårdost
LAXPASTA 195:-
Ugnstekt laxfilé, färsk bandpasta, olivolja, limecrème,
bladspenat, cocktailtomat och italiensk hårdost
SCAMPIPASTA 195:-
Färsk bandpasta med ASC certifierade tigerräkor,
chili, vitlök, vår hemlagade solrospesto, grädde,
tomat, bladspenat och italiensk hårdost
OXFILÉPASTA 225:-
Oxfilé med färsk bandpasta,
lök, champinjoner och zucchini.
Smaksatt med krämig tryffelsås.
Toppad med tomat, bladspenat och italiensk hårdost
VARMARÄTTER
KYCKLINGFILÉ 195:-
Barbeque/mangomarinerad kycklingfilé.
Serveras med hemlagad klyftpotatis och örtsås.
Sallad, rödlök, oliv och tomat
SVAMPRISOTTO 195:-
Risotto med smörstekta champinjoner.
Serveras med tomat och bladspenat.
Toppas med italiensk hårdost
BOOKMAKER TOAST 225:-
Grillad oxfilé skivad på Levainbröd
med ruccola och tomatbädd.
Toppas med karamelliserad lök och
riven pepparrot. Äggula och tryffelmajo på sidan
RÖDINGFILÉ 245:-
Smörstekt rödingfilé. Serveras med risotto,
vitvinsås, smörstekta champinjoner, sallad,
tomat, rödlök, oliver, gräslök och citron
TOURNEDOS 355:-
Tournedos gjord av svensk oxfilé lindad med bacon.
Serveras med hemlagad klyftpotatis,
tryffelpepparsås, haricots verts, tomat och sparris
GRILLAD ENTRECÔTE 345:-
Svensk hängmörad entrecôte serveras med tomat,
haricots verts, pommes frites, rödvinssky
och béarnaisesås.
MOULES FRITES 230:-
(Serveras endast fre & lörd)
Kokta musslor i skal med grädde,
vin, lök, chili och persilja.
Serveras med pommes frites och vitlöksaioli.
HAMBURGARE
Vår egen 200gr smashburger med svenskt kött.
Serveras på bröd med sallad, tomat, lök,
cheddar och mozzarellaost.
HAMBURGARE 185:-
Serveras med pommes.
Såser på sidan barbeque, bearnaise
och chilidijonnaise
BACONBURGARE 195:-
Serveras med pommes.
Såser på sidan barbeque, tryffelmajo
och bearnaise.
EXTRA SÅS 20:-
Barbeque, bearnaise, chilidijonnaise,
tryffelmajo, limecréme, vitlöksaioli.
PIZZA
GCs Pizzor med vår egen
pizzabotten och tomatsås.
OXFILÉPIZZA 195:-
Oxfilé, mozzarella, paprika,
cocktailtomater, zucchini, bladspenat
PROSCIUTTOPIZZA 180:-
Prosciutto crudo, mozzarella, tomat,
ruccola, hemlagad solrospesto.
Toppas med italiensk hårdost
SCAMPIPIZZA 185:-
Chili och vitlöksfrästa tigerräkor.
hemlagad persiljepesto, mozzarella,
bladspenat, cocktailtomat och citron.
Toppas med italiensk hårdost
VEGETARISK PIZZA 175:-
Färsk sparris, mozzarella, ruccola,
cocktailtomat, zucchini och champinjoner.
Toppas med italiensk hårdost
VEGANSK PIZZA 175:-
Som Vegetarisk ovan men med soyaost
HJORTRON & VANILJGLASS 75:-
Hjortron serveras med italiensk glass
PASSIONSFRUKTS
CHEESECAKE 75:-
Toppas med passionsfrukt
CHOKLADFONDANT 75:-
Chokladfondant serveras med grädde, halloncoulis
PANNACOTTA 75:-
Vaniljpannacotta serveras med halloncoulis
TIRAMISU 75:-
Italiensk klassiker med grädde,
mascarponeost och en stänk av marsala
OSTTALLRIK 120:-
Ädelost, italiensk hårdost och brieost.
Serveras med kex och fikonmarmelad