Grillad oxfilé skivad på levainbröd med ruccola och tomatbädd. Toppas med karamelliserad lök och riven pepparrot. Äggula och tryffelmajo på sidan
Färsk bandpasta med vår hemlagade solrospesto, grillad kycklingfilé, bladspenat, cocktailtomater, italiensk hårdost och valnötter.
Färsk sparris, mozzarella, ruccola, cocktailtomat, zucchini och champinjoner. Toppas med italiensk hårdost eller veganost
Chili och vitlöksfrästa tigerräkor. Vår hemlagade persiljepesto, mozzarella, bladspenat, cocktailtomat och citron. toppas med italiensk hårdost
Ugnsstekt lax serveras med bulgur och sallad, cocktailtomat, rödlök, oliver, olivolja, soltorkade tomater, italiensk hårdost och limecreme.
Oxfilé, mozzarella, paprika, cocktailtomater, zucchini, baldspenat
Färska pastakuddar fyllda med Karljohansvamp & ricottaost. Serveras med svampsås, toppad med champinjoner, tomat & italiensk hårdost.
Färsk bandpasta med ASC certifierade tigerräkor, chili, vitlök, vår egen solrospesto, grädde, tomat, bladspenat & italiensk hårdost.
Oxfilé med färsk bandpasta, lök, champinjoner & zucchini. Smaksatt med basilikaolivolja eller krämig med tryffel och svampsås ,tomat, bladspenat, italiensk hårdost.
Barbeque & mangomarinerad kycklingfilé. Serveras med hemlagad klyftpotatis, örtsås. Sallad , tomat och rödlök.
På pizzabotten med tomatsås och mozzarella serveras prosciutto crudo skinka, tomat, ruccola, vår egen solrospesto och riven italiensk hårdost.
Risotto med smörstekta skogschampinjoner. Serveras med bladspenat, tomat och italiensk hårdost.
Vår egen 200gr hamburgare med kött från siljanschark. Serveras på bröd med tomat, lök & mozzarella. Pommes frites, barbequesås, béarnaisesås.
Räkor, mango, tomat, lime och sallad. limecreme
Ugnsstekt rödingfilé. Serveras med risotto och smörstekta champinjoner. Sallad, tomat och rödlök.
Oxfilé tournedos lindad med bacon. Serveras med hemlagad klyftpotatis, ugnsstekt tomat och tryffelpepparsås.
Svensk hängmörad entrecôte, serveras med rödvinssky, bearnaisesås, tomat, haricots verts och pommes frites.
Denna rätt serveras endast fredag & lördag. Kokta musslor i skal med gädde, vin, lök, chilli och persilja. Serveras med pommes frites & vitlöksaioli.